website voor kunstenaars
 
 
Website bouwen voor fotografen // kunstenaars en andere creatieven.
Ook zorg ik er voor dat je site op smartphones en tablets goed te bekijken is. Wil je een eenvoudige webshop? Ook die kan ik voor je maken. Wat is jouw investering? Een eenvoudige website kost 550 euro excl. 21% btw dat is exclusief een eventuele template en inclusief mijn online wordpress training zodat je daarna zelf je site kunt updaten en onderhouden. Wil je meer een webshop bijv. of een tweetalige website dan bespreken we de prijs. Wil je dat ik ook je teksten schrijf? De prijs hiervan hangt af van het aantal paginas. De eerste pagina kost 135 euro excl. 21% btw de vervolgpaginas 85 euro per stuk excl. Wil je ook fotos voor op je site?
e-smoker
KUNSTWERKT.
Informatie workshops expomaterialen uitleenkoffers atelierbezoeken Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij KUNSTWERKT terecht kunt. Download ons beleidsplan voor de periode 2017-2021. Teksten op deze website beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL. Bijlokekaai 7c B-9000 GENT. T 32 09 235 22 70.
kachelpijp kopen
Gratis websites voor kunstenaars.
Gemeenschap Aankondigingen Agenda Forum. Authentification Bent u al lid? Gratis websites voor kunstenaars. Maak je eigen online kunstgalerij! Een mooie en doeltreffende online kunstgalerij zal U meer tijd verschaffen voor het maken en promoten van uw kunst! Op Artmajeur kunt u zich registreren en legt je beste werk gratis u betaalt alleen als u verkoopt. 110000 hedendaagse artiesten hebben Artmajeur al gekozen om hun kunst online te promoten en te verkopen! Maak een professionele art website! Alle kracht en eenvoud van Artmajeur zijn nu beschikbaar om uw kunst online te presenteren en te verkopen. Op uw eigen kunstenaar of galerij website!
exto.nl Kunst kopen kunstenaars galeries en exposities.
en ontdek kunst kunstenaars galeries en exposities. Toon je werk met een gratis website. Volg je favoriete kunstenaars en blijf op de hoogte. Krijg een vermelding van jouw galerie en exposities. Meld je aan of meer informatie. Advertentie Weg naar het licht. Meer van deze kunstenaar. Meer van deze kunstenaar. Hilde van der Linden. Meer van deze kunstenaar. Advertentie inktpen tekening 8. Kitty van der Weide. Meer van deze kunstenaar. Kitty van der Weide. Meer van deze kunstenaar. Advertentie Kijk uit de blaadjes vallen.
De kunstenaar en zijn website zes tips Kunst in de kijker Organisatie marketing en communicatie in de cultuursector.
Ik haak als kunstkoper af vanwege sommige van deze punten en dat is niet alleen jammer voor mijn kunstcollectie maar vooral ook voor de kunstenaars zelf. Daarom hier 6 tips voor je website. 1 Show dont tell. Alle websites die ik bekeek waren van beeldend kunstenaars. En op veel van hen sites zag ik opvallend weinig. Veel kunstenaars zien een site blijkbaar als een tekstueel medium en kunnen er daarom wellicht niet zo goed mee overweg. Ze zien het als een folder en gooien het vol met teksten over henzelf bespiegelingen over hun werk en soms zelfs een CV van vijf kantjes. Dat is alsof je het tekstbordje in het museum drie keer zo groot zou maken als het kunstwerk waarnaar het verwijst.
MixArt Portaal.
Websites van kunstenaars Jimdo. Maak met Jimdo eenvoudig een gratis website. Maak met Jimdo eenvoudig een gratis website.
Jimdo wordt regelmatig gebruikt door kunstenaars die hun werk op een website zetten. Schilders geven op hun site een overzicht van hun schilderijen. Ontwerpers zetten hun portfolio online of verkopen hun producten. Kunstscholen bieden hun cursusaanbod aan. We nemen een kijkje op een paar websites van of over kunstenaars. Kunstenaars zijn er in soorten en maten. Van professionele kunstenaar die een eigen portfolio website nodig heeft tot amateurschilders die voor hun werk graag een gratis website maken. A dancer named Katja. Danseres Katja Rakic gebruikt een sterke openingsfoto op haar website.
Welkom op Leo Jacobs Leo Jacobs.
Leo Jacobs is sinds eind jaren 70 als kunstenaar actief. Zijn schilderijen zijn abstracte lyrische velden van kleur die soms een landschappelijke connotatie hebben.
Home Websites voor kunstenaars.
en wat je niet zo graag doet promotie voeren en jezelf presenteren op het internet. En als ik dit nu eens voor jou zou doen? Met Websites voor Kunstenaars wil ik artiesten fotografen schrijvers en andere creatief ondernemers helpen bij het opzetten van een website door hen efficiƫnte en betaalbare oplossingen te bieden. Stuur me een mailtje. Designed by Websites voor kunstenaars Leen De Vos.

Contacteer ons

Meer resultaten voor website voor kunstenaars