kunst verkopen op internet
 
 
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie we staan op kunstbeurzen adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google. Bent u geïnteresseerd in KunstKoning? U maakt eenvoudig een account aan en zet voor 25 euro per advertentie het werk online voor de duur van 1 jaar. KunstKoning is geen onderdeel van het koopproces en ontvangt geen commissie over de kunstverkoop.
haaruitval
kunstenaars hedendaagse kunstenaars kunst verkopen op internet.
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie we staan op kunstbeurzen adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google. Bent u geïnteresseerd in KunstKoning? U maakt eenvoudig een account aan en zet voor 25 euro per advertentie het werk online voor de duur van 1 jaar. KunstKoning is geen onderdeel van het koopproces en ontvangt geen commissie over de kunstverkoop.
onderhoud remeha calenta
Online kunst kopen Kunstwerkkopen.nl.
Klik op aan de muur om door kunstwerken te bladeren die je boven je bank kunt hangen. In de ruimte zijn drie-dimensionale werken zoals beelden. In de praktijk is toegepaste kunst. Denk hierbij aan sieraden of aardewerk. Wil je op de hoogte blijven van Kunstwerkkopen.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Je kunt je ook elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief. Kunstwerkkopen.nl is een onderdeel van Gopublic.
prince2
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. Online galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen zegt Marnik D'Hoore oprichter en manager van BelgianArt. Deze online galerijen zorgen ervoor dat originele kunst beschikbaar is voor een breder publiek en geven tegelijkertijd meer artiesten de kans hun werk te tonen. Democratie in kunst is een van de leidende principes van BelgianArt.
gazelle e bike
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters Moderne en Hedendaagse kunst verkopen Hoe verkopen.
Door een streng geselecteerd aanbod op de veilingen maken uw kunstwerken deel uit van een kwaliteitsvol aantrekkelijk geheel. Onze catalogi en nieuwsbrieven worden wereldwijd bezorgd aan potentiële kopers. Dankzij een sterke aanwezigheid op het internet via de eigen website de-vuyst.com en op o.a. artprice artnet en auction.fr die onze catalogi integraal publiceren en die hun abonnees ook rechtstreeks informeren over werken die hen kunnen interesseren neemt een belangrijk aantal verzamelaars wereldwijd deel aan onze veilingen. Op onze website vind u een overzicht van onze recente veilingresultaten. Veiling biedt u de kans op de best mogelijke prijs uw werk wordt gezien door het grootst mogelijke aantal geïnteresseerde kunstliefhebbers.
Container Huren
5 Je werk verkopen / promoten Kunstenpunt beeldende kunst.
5 Je werk verkopen / promoten. Tips voor beginnende beeldende kunstenaars. 5 JE WERK VERKOPEN/ PROMOTEN. Verkopen is niet noodzakelijk want je kunt ook werk maken met subsidies coproductie of eigen investering dat getoond wordt maar eigendom blijft van de kunstenaar. Soms wordt een werk als onverkoopbaar beschouwd omdat het geen objectwaarde heeft éénmalig is of evoluerend. Toch wijst de geschiedenis van de hedendaagse kunst uit dat elk werk verkocht kan worden ofwel als het werk zelf ofwel als document van het concept of het proces. Werk verkopen is een vorm van waardering voor het werk.
gouden ring dames
Mad Art Overzicht van de voordelen van kunstverkoop met Mad Art. JRun Servlet Error.
Al sinds februari 2010 bouwt Mad Art een duurzame samenwerking uit met haar kunstenaars. Zowel beginnende als gevestigde kunstenaars kunnen hun kunst op een professionele manier exposeren bij Mad Art. Mad Art heeft geen vaste expositieruimte maar verkoopt werk via haar website en op kunstbeurzen in België en het buitenland. Omdat Mad Art geen verkoopcommissie aanrekent vloeit de opbrengst van elk verkocht kunstwerk integraal terug naar de kunstenaar. Dit creëert financiële draagkracht. Bovendien garandeert deze regeling dat de koper kunst aankoopt aan een correcte prijs en de loopbaan van de kunstenaar rechtstreeks steunt! U bent kunstenaar en overweegt een samenwerking met Mad Art? Ontdek meer over de voorwaarden! Geregistreerde kunstenaars kunnen op elk moment inloggen op hun profielpagina.
sales training
Online Kunstgalerij Schilderijen verkopen originele kunstwerken en fine kunstprints aankopen op Artmajeur.
0% commissie op de verkoop. Verkoop high end prints. Bescherming door watermerk Certificaat van de aanbetaling. Het kunstmagazine van Artmajeur's artiesten! Art Magazine verdeeld in Paper Web-versie. Inhoud van deze uitgave. Le papier cet inconnu. La vie en bleue. Certificering van de kunstenaarwaarde.
wandelstok
Kunstenaar//creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk?
Die mensen bereik je immers minder makkelijk met je eigen site // blog of Facebook. Mocht je een online galerie in willen zetten let dan in ieder geval op een aantal zaken. past jouw kunst tussen de andere kunst is het niveau van de andere kunstenaars goed genoeg. Veel kunst op online galeries vind ik ontstijgt het amateur niveau niet. Daar kun je dus beter niet tussen staan. hebben ze goede algemene voorwaarden niet alleen voor jou maar ook voor hun klanten. zijn ze actief in het aan de man brengen van jouw kunst? heb je ruimte om ook iets van jezelf te laten zien? Een persoonlijk verhaal eventueel een blog. wat voor percentage vragen ze bij verkoop? En wat doen ze daar allemaal voor?
KUNSTmarktplaats.nl.
Inge Peeze/ Met gouden randje. Wil Crooymans Take a bath 75x50cm. Debbie Nijland Bikes On Canal Amsterdam. Lees HIER meer over het gebruik van Kunstmarktplaats hoe het werkt en de voorwaarden. Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief van Kunstmarktplaats.

Contacteer ons

Resultaten voor kunst verkopen op internet