website kunstenaar
 
 
Welkom op Leo Jacobs Leo Jacobs.
Leo Jacobs is sinds eind jaren 70 als kunstenaar actief. Zijn schilderijen zijn abstracte lyrische velden van kleur die soms een landschappelijke connotatie hebben.
schilderwerken
Home Websites voor kunstenaars.
Ik specialiseer me in het ontwerpen van websites voor artiesten. Ik maak voor jou een stijlvolle website die makkelijk te gebruiken is en die je werk op een mooie manier toont. Galerieën en potentiële kopers zullen je werk online kunnen bekijken wat je geloofwaardigheid als creatief ondernemer zal vergroten en de verkoop van je kunstwerken ongetwijfeld zal doen toenemen. Stijlvolle moderne websites met een eenvoudige en duidelijke structuur. Je website wordt jouw uithangbord.
schilderwerken
KUNSTWERKT.
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z. gebruikskeramiek serviesgoed schalen vazen. kledij en accesoires handtassen ceintures. werken zoeken op discipline.
cv installateur
KUNSTWERKT.
Exposities aankondigen zoekertjes plaatsen of eigen werk in de webgalerie plaatsen. Het kan eenvoudig én gratis op www.kunstwerkt.be. Dan kan je onze overzichtelijke handleiding downloaden. Op deze website kan je aankondigingen en zoekertjes plaatsen en een persoonlijke webgalerie aanmaken. Registreren is snel en eenvoudig. Schrijf je nu in op ons e-zine. KUNSTWERKT is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent. Met toonkansen en experimenten moedigt KUNSTWERKT beeldende kunstbeoefenaars aan en daagt hen uit om te proeven én te verdiepen. Informatie workshops expomaterialen uitleenkoffers atelierbezoeken Het zijn maar enkele van de zaken waarvoor je bij KUNSTWERKT terecht kunt. Download ons beleidsplan voor de periode 2017-2021.
gastronomie möbel
Website bouwen voor fotografen // kunstenaars en andere creatieven.
Ook zorg ik er voor dat je site op smartphones en tablets goed te bekijken is. Wil je een eenvoudige webshop? Ook die kan ik voor je maken. Wat is jouw investering? Een eenvoudige website kost 550 euro excl. 21% btw dat is exclusief een eventuele template en inclusief mijn online wordpress training zodat je daarna zelf je site kunt updaten en onderhouden. Wil je meer een webshop bijv. of een tweetalige website dan bespreken we de prijs. Wil je dat ik ook je teksten schrijf? De prijs hiervan hangt af van het aantal paginas. De eerste pagina kost 135 euro excl. 21% btw de vervolgpaginas 85 euro per stuk excl. Wil je ook fotos voor op je site?
photographe bruxelles
Websites van kunstenaars Jimdo. Maak met Jimdo eenvoudig een gratis website. Maak met Jimdo eenvoudig een gratis website.
Ontwerpers zetten hun portfolio online of verkopen hun producten. Kunstscholen bieden hun cursusaanbod aan. We nemen een kijkje op een paar websites van of over kunstenaars. Kunstenaars zijn er in soorten en maten. Van professionele kunstenaar die een eigen portfolio website nodig heeft tot amateurschilders die voor hun werk graag een gratis website maken. A dancer named Katja. Danseres Katja Rakic gebruikt een sterke openingsfoto op haar website. Ze maakt ook veel gebruik van social media. Dat dit effect heeft is duidelijk. Via crowdfunding op haar website heeft ze haar dansopleiding kunnen bekostigen. Op haar blog schrijft ze over haar opleiding voor de mensen die haar ondersteund hebben.
glutenvrij snoep
Kunstenaar // creatief maak jij deze 5 fouten op je website?
Dan zie je precies hoeveel bezoekers je op je site hebt hoe lang ze blijven en welke paginas ze bekijken. En als je wilt weten wat de eyecatchers op je website zijn laat dan je website eens checken door een zogenaamde heatmap. Geen idee hoe betrouwbaar het is maar leuk is het in ieder geval wel. Deze is van mijn homepage. Gelukkig valt mn call to action button goed op. Wat zie jij vaak fout gaan op sites? waar erger je je aan? photo credit Hypereyed via photopin cc. Is jouw WordPress site ook zo sloom?
loodgieter amsterdam
De kunstenaar en zijn website zes tips Kunst in de kijker Organisatie marketing en communicatie in de cultuursector.
Alleen de pagina nieuws zou wel wat verbetering kunnen gebruiken maar verder erg mooi! Hoewel ik niet altijd weg ben van het werk van deze Leidse kunstenaar ben ik over zijn website erg te spreken. Die heeft karakter en technisch werkt het ook prima. al hoop ik voor hem dat hij op alle pc's en in alle browsers goed werkt. Alleen jammer van die ontbrekende prijzen. Op de website van Marc Mulders is veel maar dan ook echt héél veel van zijn werk te vinden. Het is niet de meest originele site maar het is lekker overzichtelijk en er wordt gelijk duidelijk dat hij in verschillende disciplines werkt.

Contacteer ons

Op zoek naar website kunstenaar?