kunstuitleen
 
 
KunstUitleen Idea Soest.
Je persoonlijke smaak bepaalt wat je op die ene muur in de woonkamer wilt hebben. In de Kunstuitleen vind je 6.000 kunstwerken van 500 professionele kunstenaars. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd. We lenen al zo lang bij de kunstuitleen. Daarom kopen we nu met ons spaartegoed het werk dat boven onze bank hangt en waar we inmiddels zo aan gehecht zijn. De kunstuitleen is er ook speciaal voor kinderen. Ben je die vergeelde poster aan de muur meer dan zat? Kom een mooi kunstwerk voor in je kamer lenen! De kunstwerken in de kunstuitleen zijn van bekende kunstenaars getalenteerde jonge kunstenaars en van Soester kunstenaars. De keus is aan jou!
cv ketel onderhouden
toART De Kunstuitleen Arnhem Home.
Welkom op de site van toART! toART is de kunstuitleen van Arnhem en omstreken. In de kunstuitleen kunt u kunst zien en beleven maar bovenal kunst huren en kopen op eenvoudige wijze. toART is meer dan een kunstuitleen. Beeldende kunst geeft kleur aan het leven. Beeldende kunst stimuleert creativiteit intuïtie inspireert om vragen te stellen en anders te denken. Kunst is belangrijk en kunst is van iedereen. Met passie werkt toART aan deze boodschap door haar collectie toegankelijk te maken voor particulieren bedrijven en instellingen. Dit doet toART door met zorg haar collectie te beheren en uit te breiden. Daarnaast maakt ze presentaties van nieuwe en gevestigde kunst.
https://www.hairkeeper.eu/
Kunstuitleen Galerie en Lijstenmakerij Deventer.
Verder zullen de kunstwerken beter beschermd worden met zachte hoekbeschermers zodat er minder beschadigingen kunnen ontstaan. We willen zo de kwaliteit van de Kunstuitleen en de collectie nog verder verbeteren. KUNSTUITLEEN DEVENTER OP FACEBOOK. Kunstuitleen Deventer op Facebook Klik op het Facebook-logo en bekijk en like onze pagina. De Kunstuitleen is ook actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. KUNSTUITLEEN DEVENTER OP TWITTER. Kunstuitleen Deventer op Twitter Klik op het logo en daarna op de knop volgen op ons account.
carbure de silicium
Kunstuitleen CBK Groningen.
Ben je op zoek naar een een kunstwerk voor aan de muur? Of in de kast? Voor thuis of op het werk? Bij de Kunstuitleen van het CBK kun je altijd rekenen op een uitgebreide en zeer diverse collectie kunstwerken. Voor zowel particulieren als bedrijven. Alle informatie over onze Kunstuitleen vind je op de website www.kunstuitleengroningen.nl. Hier vind je ook een digitale catalogus met een overzicht van onze collectie. volg ons op Facebook en Twitter. Ben je mens en zie je dit veld laat het dan leeg. Fields marked with an are required.
seo
Art Forum Kunstverhuur Kunstuitleen Schilderijen Antwerpen België.
Art Forum is actief in kunstverhuur kunstuitleen en als kunstgalerie. Wij verkopen en verhuren schilderijen fotografie sculpturen juwelen.
etiketten drucken
SBK Home.
ALGEMEEN AMSTERDAM KNSM AMSTERDAM ZUID AMSTERDAM NOORD BREDA EINDHOVEN DORDRECHT. Tel 31 020 632 54 92. SBK Amsterdam KNSM Kunstuitleen Galerie. Galerie 23 Hedendaagse Afrikaanse Kunst. Tel 31 020 620 13 21. din vrij 10.00 18.00 uur. zat zon 11.00 18.00 uur. SBK Amsterdam Zuid Kunstuitleen Galerie 18. Tel 31 020 673 26 40. woe zat 11.00 18.00 uur. zon 11.00 17.00 uur. SBK Amsterdam Noord Kunstuitleen Galerie 3. Tel 31 020 632 54 92. woe vrij 11.00 17.00 uur. zat 10.00 17.00 uur.
Kunsthuizen Kunstuitleen.
Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt op het gebied van kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche. Ervaar ook het gemak van onze full service dienstverlening 1 van onze Art Consultants maakt graag geheel vrijblijvend een afspraak!
Kunstuitleen Emmeloord.
NIEUW Kunst in bedrijf. Echte kunst is mooi. Een origineel schilderij grafiek of een fraaie sculptuur geeft je interieur een geheel eigen gezicht. De kunstuitleen maakt het voor iedereen mogelijk echte kunst in huis te hebben. Gewoon door kunst te lenen. Voor een paar euro in de maand kun je kiezen uit honderden verschillende kunstwerken van landschappen in natuurlijke tinten tot abstracten in felle kleuren en alles wat daar tussen zit. De gehele collectie is te zien onder de knop collectie. En wil je eens wat anders omdat je interieur verandert of omdat je erop uitgekeken bent dan ruil je het gewoon om. Ruilen mag zo vaak je wilt en zonder extra kosten.
kunstuitleen amstelveen.
Een passende en interessante bedrijfskunstcollectie kan op een goede manier cultuur status en karakter van uw bedrijf naar voren brengen. Wij brengen graag de kunst in uw bedrijf. In de vorm van kunstuitleen kunstaankoop en kunstbeheer bieden wij een aantrekkelijk pakket van diensten. Je vindt ons op. Op vrienden kun je rekenen. En w ij willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Daarom kan je Vriend worden van Galerie Amstelveen/Kunstuitleen. Als Vriend draag je meer dan een warm hart toe. Opening Overzichtstentoonstelling Atelierroute Amstelveen zaterdag 19 september! Lees meer op www.atelierrouteamstelveen.nl. Aterlierroute Amstelveen 3 en 4 oktober. Voorafgaand is er een Overzichtstentoonstelling vanaf zaterdag 19 september.
SBK Kunstuitleen GOOI en EEMLAND.
Kunst huren of kopen? Kom naar de SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland
SBK Kunstuitleen GOOI en EEMLAND Contact.
Kunst huren of kopen? Kom naar de SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland!
Kunstuitleen West-Friesland.
Is de keus moeilijk en met zoveel kunstwerken kan dat natuurlijk wel eens het geval zijn dan zal het personeel van de kunstuitleen uiteraard graag hulp bieden. De kunstuitleen doet trouwens veel aan voorlichting documentatie diaprogramma's en publicaties. Maar de mooiste voorlichting is het kunstwerk zelf zeker wanneer u het zo dichtbij thuis of op uw werk kunt hebben. De uitleen aan de Grote Oost is voor iedereen toegankelijk. U kiest uit een steeds wisselende collectie. Gemiddeld zijn ruim 400 kunstwerken geëxposeerd. U kunt zo vaak kunstwerken komen ruilen als u maar wilt. De maximale uitleenperiode is zes maanden. Kunst sparen / kopen. Van het abonnementsgeld spaart u.

Contacteer ons

Zoeken naar kunstuitleen