kunst online verkopen
 
 
Mad Art Overzicht van de voordelen van kunstverkoop met Mad Art. JRun Servlet Error.
Al sinds februari 2010 bouwt Mad Art een duurzame samenwerking uit met haar kunstenaars. Zowel beginnende als gevestigde kunstenaars kunnen hun kunst op een professionele manier exposeren bij Mad Art. Mad Art heeft geen vaste expositieruimte maar verkoopt werk via haar website en op kunstbeurzen in België en het buitenland. Omdat Mad Art geen verkoopcommissie aanrekent vloeit de opbrengst van elk verkocht kunstwerk integraal terug naar de kunstenaar. Dit creëert financiële draagkracht. Bovendien garandeert deze regeling dat de koper kunst aankoopt aan een correcte prijs en de loopbaan van de kunstenaar rechtstreeks steunt! U bent kunstenaar en overweegt een samenwerking met Mad Art? Ontdek meer over de voorwaarden! Geregistreerde kunstenaars kunnen op elk moment inloggen op hun profielpagina.
gratis adverteren krant
5 Je werk verkopen / promoten Kunstenpunt beeldende kunst.
5 Je werk verkopen / promoten. Tips voor beginnende beeldende kunstenaars. 5 JE WERK VERKOPEN/ PROMOTEN. Verkopen is niet noodzakelijk want je kunt ook werk maken met subsidies coproductie of eigen investering dat getoond wordt maar eigendom blijft van de kunstenaar. Soms wordt een werk als onverkoopbaar beschouwd omdat het geen objectwaarde heeft éénmalig is of evoluerend. Toch wijst de geschiedenis van de hedendaagse kunst uit dat elk werk verkocht kan worden ofwel als het werk zelf ofwel als document van het concept of het proces. Werk verkopen is een vorm van waardering voor het werk.
schilderwerken
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters Moderne en Hedendaagse kunst verkopen Hoe verkopen.
Wenst u kunstwerken te verkopen of denkt u eraan dat te doen dan geven wij u graag advies. Onze experts staan ook ter beschikking voor voorafgaande schattingen. Als veilinghuis en kunstgalerij gespecialiseerd in schilderijen aquarellen tekeningen sculpturen en grafieken garandeert onze expertise u optimale kansen om goede resultaten te behalen op de internationale kunstmarkt. Door een streng geselecteerd aanbod op de veilingen maken uw kunstwerken deel uit van een kwaliteitsvol aantrekkelijk geheel. Onze catalogi en nieuwsbrieven worden wereldwijd bezorgd aan potentiële kopers.
openbare verkoop
BelgianArt.be About Us.
Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd. Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. Online galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen zegt Marnik D'Hoore oprichter en manager van BelgianArt. Deze online galerijen zorgen ervoor dat originele kunst beschikbaar is voor een breder publiek en geven tegelijkertijd meer artiesten de kans hun werk te tonen. Democratie in kunst is een van de leidende principes van BelgianArt.
zonnepanelen
Online kunst kopen Kunstwerkkopen.nl.
Klik op aan de muur om door kunstwerken te bladeren die je boven je bank kunt hangen. In de ruimte zijn drie-dimensionale werken zoals beelden. In de praktijk is toegepaste kunst. Denk hierbij aan sieraden of aardewerk. Wil je op de hoogte blijven van Kunstwerkkopen.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Je kunt je ook elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief. Kunstwerkkopen.nl is een onderdeel van Gopublic.
tuinmeubelen uitverkoop
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie we staan op kunstbeurzen adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google. Bent u geïnteresseerd in KunstKoning? U maakt eenvoudig een account aan en zet voor 25 euro per advertentie het werk online voor de duur van 1 jaar. KunstKoning is geen onderdeel van het koopproces en ontvangt geen commissie over de kunstverkoop.
bedelarmband
Kunst Art Seesle Online kunstmarkt Kunst kopen en verkopen marketplace for art buy art or sell art.
Uw online kunstmarkt om kunst te kopen en verkopen!
Muurstickers
Online Kunstgalerij Schilderijen verkopen originele kunstwerken en fine kunstprints aankopen op Artmajeur.
Meet 118.098 hedendaagse kunstenaars direct kopen. Meld je gratis aan. Alice is not a little gi. Online Kunstgalerij Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken schilderijen fotografie beeldhouwkunst en bedrukkingen van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars! Meld je gratis aan! Artmajeur is een platform dat kunstenaars brengt in direct contact met kopers. Artmajeur is gericht op alle artiesten amateurs en professionals kunstgaleries en kunstliefhebbers. De koper die geïnteresseerd is in een werk neemt contact op met de kunstenaar en stuurt de betaling rechtstreeks naar hem.
crm
Home Kunstveiling.be.
Overzicht van de kunstenaars waarvan nu werk wordt geveild. Wat zeggen onze klanten? Hier uw banner tonen? Hier treft u alle informatie over het verkopen van kunst op Kunstveiling. Hier treft u alle informatie over het meebieden en kunst kopen op kunstveiling.
floradix magnesium
Kunstenaar//creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk?
Een snelle inventarisatie in de 365 dagen ondernemen als creatief groep op Facebook leerde me dat daar de meeste creatieven positief staan tegenover het online verkopen van hun werk. Er even voor het gemak vanuit gaande dat dat dan voor de meeste creatieven geldt vraag ik me af waarom zo veel mensen het zo moeilijk maken voor potentiële klanten om hun werk online te kopen. Want zo moelijk is het niet. Neem bijvoorbeeld je eigen site. Als je je site wilt inzetten om je werk te verkopen zul je in ieder geval een paar dingen op orde moeten hebben. duidelijke afbeeldingen van je werk.
studentenjob zoeken

Contacteer ons

Zoeken naar kunst online verkopen